Musical groep 8 in de Sprong!

Altijd al eens een mooie musical willen bezoeken? Dat kan nu in uw eigen dorpshuis! De leerlingen van groep 8 van basisschool Op Weg voeren hun musical dit jaar op in dorpshuis De Sprong.  “De DJ, draait door” is een leuke musical, geschikt voor jong en oud, met komische personages en leuke liedjes.

U bent van harte welkom bij de voorstelling op dinsdag 2 juli, aanvang 9.30 uur of op woensdag 3 juli, aanvang 19.00 uur. Deze laatste voorstelling is tevens de afscheidsavond voor de ouders, dus dan zijn de beste plaatsen uiteraard gereserveerd voor de ouders van de meespelende leerlingen. Vol is vol!

Toegang is gratis. Er zal wel een collectebus aanwezig zijn voor een vrije gift.

Openingstijden tijdens zomervakantie

Tijdens de zomervakantie wordt er door verschillende verenigingen minder of geen gebruik gemaakt van de Sprong. Het kan dus zijn dat onze openingstijden afwijken van wat u gewend bent. Week 29,30 en 31 zijn wij geheel gesloten.

Lintje voor twee vrijwilligers dorpshuis De Sprong in Ooij

Liesbeth Huisman-Arts en Theo Verriet, beiden vrijwilliger van dorpshuis De Sprong in Ooij, hebben zaterdagmiddag een koninklijke onderscheiding gekregen. Wethouder Annelies Visser spelde hen de versierselen op die bij deze onderscheiding horen. Dat gebeurde na de kerstbijeenkomst voor de vrijwilligers van De Sprong. Liesbeth Huisman -Arts is sinds 1988 vrijwilliger bij en bestuurslid van Dorpshuis De Sprong. Vanaf 1991 zorgt zij voor de financiën als penningmeester. Daarnaast is zij vanaf 2007 vrijwilliger bij en voorzitter van Gymnastiekvereniging DOL (Door Oefening Lenig). Bovendien is Huisman sinds 1978 actief als collectant voor de KWF Kankerbestrijding. ,,Jij gaat verhuizen naar Arnhem maar wij hopen dat je de Ooij niet helemaal zult gaan vergeten”,  aldus wethouder Visser

Theo Verriet is vanaf 2002 bestuurslid en sinds 2005 voorzitter van Dorpshuis De Sprong. ,,Met tomeloze inzet heb jij voor iedereen klaar gestaan. Vele klussen, gesprekken, vergaderingen en ritjes naar diverse bouwmarkten, niets was jou te veel. Vooral tijdens de renovatie van dorpshuis De Sprong in 2013 heb je je in het bijzonder doen gelden. Ook het afgelopen jaar heb jij er alles aan gedaan om subsidie binnen te krijgen zodat De Sprong gered is’’, aldus Visser. Na 16 jaar in het bestuur, waarvan 13 jaar als voorzitter stopt Theo Verriet er per 1 januari mee.  

 

De Sprong is de locatie voor al uw verenigingsactiviteiten, bruiloften, koffietafels, jubilea, bedrijfsfeesten, workshops. Er is voldoende ruimte om te parkeren en er is een bushalte voor de deur.