Polderkamer

Het voormalige Servicepunt is helemaal verbouwd en met ruim 40 vierkante meter uitgebreid. Hierin is de ontmoetingsruimte voor de WMO gerealiseerd. De naam van deze ruimte is De Polderkamer.

De Polderkamer wordt permanent door de gemeente Groesbeek gehuurd. In de Polderkamer is er ruimte om nieuwe activiteiten te ontplooien. Heeft u een leuk idee voor ons dorp, benader dan Helen Toonen (zie hieronder). Samen kunnen we bekijken wat mogelijk is.

Hier een overzicht van de voorlopige activiteiten die in de Polderkamer worden georganiseerd:

*De ontmoeting is op woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Hier kunt u gezellig koffie drinken, een spelletje doen, andere mensen ontmoeten en een praatje maken. Voor de koffie betaalt u een vrijwillige bijdrage.
Voor 3 euro kunt u op de woensdag mee lunchen en op de vrijdag wordt er een maaltijd bereid door een vrijwillige kok en gastvrouw. Ook hiervoor betaalt u  3 euro. Iedereen is vrij om binnen te lopen.

* Op woensdag en vrijdag is er van 10.00 uur tot 16.00 uur dagbesteding. Mocht er behoefte zijn dan kan dit uitgebreid worden met de maandag. De dagbesteding is voor mensen die zelfstandig wonen in Ooij. Loop gerust eens binnen en bespreek wat mogelijk is voor u. U kunt zich ook melden via het sociale team (024-3013744).

Patty Veldhuis is door de Gemeente Berg en Dal aangesteld als kwartiermaakster. Hier vindt u een link naar de website van Henk Baron, waar Patty zichzelf voorsteld.  https://henkbaron.nl/tag/patty-veldhuis/

Patty Veldhuis is te bereiken via email: patty.veldhuis@fortewelzijn.nl

Verder informatie en foto’s volgen nog.

De Sprong is de locatie voor al uw verenigingsactiviteiten, bruiloften, koffietafels, jubilea, bedrijfsfeesten, workshops. Er is voldoende ruimte om te parkeren en er is een bushalte voor de deur.