Nieuwjaarsconcert 2019 van de Kèls


Zondag 13 januari 2019

Nieuwjaarsconcert in Dorpshuis “De Sprong”

Zanggroep de Kels

Zaal Open 13.00 uur
Aanvang 14.00 – 18.00 uur
             Voor het nieuwjaarsconcert van de Kèls op:                    zondag 13 januari 2019
in Dorpshuis “De Sprong”
start de kaartverkoop op
27 oktober a.s.  
De entree bedraagt € 7,50 per  persoon.
In het totaal zijn er 350 kaarten beschikbaar
Verkoop  (tijdens openingstijden) in
Dorpshuis “De Sprong” .

Wees er dus snel bij!

 

 

info over de Sprong


DORPSHUIS DE SPRONG

Midden in Ooij staat ons mooie dorpshuis de Sprong. Het is een accommodatie waar vele Ooijse verenigingen onderdak vinden voor het houden van hun activiteiten. Om er zorg voor te dragen dat de Sprong ook in de toekomst deze taak kan blijven vervullen hebben wij uw hulp hard nodig.

Op dit moment bestaat het bestuur van de Sprong uit vijf mensen. Dit is veel te weinig om een belangrijk gebouw als de Sprong goed te kunnen besturen. Wij zijn daarom dringend op zoek naar nieuwe enthousiaste bestuursleden die ons team willen komen versterken. Maar alleen met een groter bestuur zijn we er nog niet.

Wij willen de gehele Ooijse bevolking vragen om mee te denken over de toekomst van de Sprong. Het zou mooi zijn als er nieuwe activiteiten kunnen worden ontplooit waardoor de bezetting van het gebouw omhoog gaat waardoor een betere exploitatie mogelijk is.

Heeft u zelf of samen met uw familie of vrienden een goed idee voor een nieuwe en leuke activiteit die u zelf wilt organiseren neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk kunt u daarbij op hulp van het bestuur rekenen.

Ook zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om eens een avondje of middag mee te helpen. Dit kan zijn achter de bar maar er zijn ook vele andere werkzaamheden waarbij vrijwilligers van harte welkom zijn.

Heeft u ideeën, suggesties, wilt u zich als vrijwilliger inzetten voor de Sprong, heeft u een leuke activiteit of wilt u meer weten over bestuurstaken binnen de Sprong, neem dan gerust contact met ons op.
Contact opnemen kan via email of rechtstreeks met een van onze bestuursleden.

Neem ook eens een kijkje op onze website. Hier vindt u ook de telefoonnummers van onze bestuursleden

Website: www.dorpshuisdesprong.nl

Email: info@dorpshuisdesprong.nl

Samen moeten we er voor zorgen dat straks ook de volgende generaties nog gebruik kunnen maken van dit mooie dorpshuis!

De Sprong is de locatie voor al uw verenigingsactiviteiten, bruiloften, koffietafels, jubilea, bedrijfsfeesten, workshops. Er is voldoende ruimte om te parkeren en er is een bushalte voor de deur.